Acum citesti
Colaborare intre Biomega si Puma

puma_interbikePuma in industria de biciclete? Da, am vazut-o cu ochii nostrii la Eurobike 2009. Producatorul de haine, alaturi de o companie de biciclete din Danemarca au prezentat alte modele noi la expozitia Interbike din Las Vegas ce tocmai s-a incheiat.

Astfel, ambii producatori si-au descris modelele astfel : „Design european cu stil urban american”. Linia de biciclete include acum 18 modele, si sunt destinate mobilitatii urbane exclusiv. Fiecare bicicleta este vopsita in culori inspirate din cultura americana, simbolizand noua apropiere trans atlantica, balansand mostenirea europeana a Puma cu populara cultura americana.

Cea mai importanta facilitate pe care o ofera producatorul acestor biciclete, este personalizarea : clientului ii este pus la dispozitie un pliant prin care acesta are posibilitatea de a personaliza produsul final. Printre designerii care au colaborat la realizarea bicicletelor se numara : Marc Newson, Ross Lovegrove sau Karim Rashid. Compania, infiintata in 1988, isi distribuie produsele in mai mult de 20 de tari si are sediul in Copenhaga, Danemarca.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − ten =