Acum citesti
Coada la bicicletele I’Velo a început încă din ultima sâmbătă a lunii martie

Vremea își poate arăta latura blândă atunci când vrea și, atunci când o face, bicicliștii, amatori, recreaționali, de ocazie sau de orice fel, sunt printre primii care se bucură de acest lucru. În plus, sâmbăta trecută, centrele I’Velo din București s-au deschis, motiv în plus pentru cei nehotărâți de a pedala și a se convinge că mersul pe bicicletă e la fel de frumos pe cât e de simplu.

i_velo_2014 (2)

Evenimentul de deschidere a sezonului de închirieri a fost marcat printr-o festivitate desfășurată în Parcul Herăstrău, urmată de un tur pe două roți prin zona dimprejurului oazei de verdeață. Și, încă de la deschidere, coada celor care au dorit să închirieze o bicicletă a început să semene cu cele lungi care se formează adesea în fața stației I’Velo, semn că 2014 va consemna un succes cel puțin similar cu cel al anilor trecuți.

Noutățile nu se opresc aici, însă, Raluca Fișer, preşedintele Green Revolution, subliniind că toate centrele I’Velo vor beneficia de o flotă nouă de biciclete în 2014, identice cu cele prezente la deschiderea de sâmbătă, că Alba Iulia este următorul oraș care va beneficia de un centru de închiriere, dar și că asociația condusă de ea pregătește mai multe surprize pentru acest an.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + eighteen =