Acum citesti
Ciclocros superb de la Zukas Cycling

Nate Zukas de la Zukas Cycling e un fabricant de biciclete atent la mici detalii inteligente pe care le integrează în cadrele produse. Este un sudor desăvâșit iar filetele realizate de el sunt superbe. Produce cadre atât din oțel cât și din aluminiu, ambele la fel de arătoase. Bicicletele sale au soluții foarte curate și inteligente de rutare a cablurilor. Vopsirea se face tot în propriul atelier și e de asemenea de excepție. Iar emblema firmei cu un iepuraș e de-a dreptul extravagantă.

Lucrările acestuia chiar merită admirate. De exemplu prima sa bicicletă, cu dropout-uri de velodrom și aripi elegante cu o prindere rapidă originală tip quick release.

Centrul atenției în colecția Zukas e bicicleta proprie de concurs a lui Nate, un model din aluminiu de ciclocros vopsită albastru deschis cu roz. Aceasta folosește în față o aripă ENVE modificată de Zukas să fie montată în spate, împreună cu una nemodificată în față, ambele vopsite în același ton cu cadrul.

 

Triunghiul față e construit din tuburi drepte, în timp ce în spate stay-urie au forme deosebite. Acestea au o formă ce înconjoară elegant anvelopa din spate într-un mod impresionant.

Rutarea cablurilor e elegantă, complet internă de la intrarea în downtube până sub angrenaj în zona monoblocului și de acolo până la porturile din chainstay. Pentru a evita zgomotele au fost instalate mici șuruburi de fixare la porturi.

Mai sus e un detaliu superb cu zona monoblocului.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − nine =