Acum citesti
Cel mai mare brand de biciclete polonez se lanseaza in Romania vineri, la ExpoBike

Bicicletele Arkus & Romet Group se lanseaza vineri, 17 aprilie, in cadrul ExpoBike 2015, cea mai importanta expozitie de biciclete din Romania.

arkusrometmtb

Noua gama de biciclete se remarca prin raportul calitate-pret exceptional care a consacrat acest brand ca lider de piata in Polonia. De la biciclete simple si accesibile pana la biciclete de competitie cu echipari de top, colectia Arkus & Romet 2015 satisface toate gusturile si buzunarele.

Gama poate fi vazuta si testata in exclusivitate in cadrul ExpoBike 2015.

Arkus & Romet Group este lider in piata de biciclete din Europa, cu o istorie de peste 65 de ani si foloseste cele mai noi tehnologii, intr-un proces constant de inovare si perfectionare, ce a dus la o dezvoltare impresionanta.

Bicicletele create de Arkus imbina un stil unic cu designul european, la preturi accesibile iubitorilor de miscare.

Tehnologia noua folosita de Romet aduce o colaborare cu furnizori de renume mondial, iar asta ii asigura popularitatea peste hotare.

Noile biciclete Arkus & Romet pot fi vazute si testate la Expo Bike la standul Biciclop.

Pe langa noile biciclete Arkus & Romet, Biciclop va prezenta la ExpoBike si colectia Merida 2015, lider global pe piata bicicletelor. Alaturi de acestea, vor fi prezente la standul Biciclop marci de renume mondial precum: Gazelle, cel mai mare brand olandez de biciclete, Razor, cel mai mare producator mondial de trotinete, dar si accesorii marca Union si Masterlock, ce pot fi admirate si testate.

Prezent din 2009 pe piata din Romania, Biciclop sustine un stil de viata activ si sanatos. In showroom-ul din Bucuresti, magazinul online si reteaua de magazine partenere in toata tara, Biciclop ofera produse de calitate, branduri de renume din domeniul bicicletelor si echipamentului sportiv.

ExpoBike, Salonul de Biciclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti a ajuns la cea de-a VI-a editie, ce va avea loc in perioada 17-19 Aprilie 2015 in cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO in paralel cu SMAEB – Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente 2015.

via Biciclop

Vezi Comentarii (3)
  • Nu am remarcat standul, doar CTM (Slovacia), Bromton si KTM. Era un stand cu bicilete din Romania care „mirosea” groaznic a cauciuc chinezesc. In rest, foarte dezamagitor!

  • Cel mai mare targ de biciclete – bataie de joc cu un pret de 20 lei/pers.. Dar sa detaliez:

    Doresc sa cumpar 2 biciclete si am asteptat cu nerabdare ” cel mai mare targ de biciclete” – de fapt 4-5 expozanti cu biciclete insiruite la o distanta foarte mare una de alta( trebuia sa ocupe spatiul cat de cat). Am mers impreuna cu prietena mea si am platit 40 lei pentru intrare( am fost si la Timon – targ imobiliar si am platit pe intrare 5 lei/pers, se pare ca domeniul bicicletelor este mult mai scump decat cel al constructiilor). Nu am gasit standul despre care vorbiti in articol, am observat doar CTM, KTM si DK Bike( apropo, reprezentantii acestui magazin nici macar nu m-au bagat in seama chiar daca am cerut detalii despre o bicicleta, erau prea ocupati sa faca misto unul de altul).
    Singura bicicleta mai acceptabila ca pret am gasit-o la CTM cu o reducere de 10% fata de pretul de lista, in schimb preturi mari pentru calitate indoielnica.
    La standul KTM am primit un pret de 11.000 lei pentru o bicicleta ce o poti lua la jumatate daca te chinui un pic si aici ma refer la un Canyon Nerve AL 6.0 daca o cumperi pe firma). Am gasit un domn „binevoitor” care mi-a spus ca in bugetul de 6000 lei imi poate aduce o bicicleta 27.5 full-suspension doar second( noua nu se poate se pare).

    Concluzii:

    – placut surprins de brandul CTM
    – profesionalism 0 pentru majoritatea reprezentantilor magazinelor
    – organizare dezastruoasa
    – taxa de intrare foarte MARE pentru ceea ce a oferit acest targ
    – preturi mari – te face sa cumperi din afara tarii
    – lista poate continua la nesfarsit

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − nine =