Acum citesti
Casca Limar Pro104

limar_ultralightModelul Ultralight Pro104 se lauda cu faptul ca este cea mai usoara casca din lume : doar 170 de grame pentru masura M. Secretul? Constructie monococa compacta (realizata dintr-o singura bucata) realizata cu ajutorul materiale ultra-usoare.

Chiar si sistemul de prindere este extrem de usor si permite potrivirea castii pentru mai multe dimensiuni. Aceasta casca a fost gandita exclusiv pentru sportivii de performanta, fiind in general recomandata iubitorilor de cursiere sau de strada. Forma este aerodinamica, contribuind la performantele ciclistului, fiind ventilata optimal cu aerisiri ce beneficiaza de un design special.

De asemenea, este echipata in standard cu o plasa interioara impotriva insectelor. Pretul se situeaza in jurul valorii de 150 de euro. Nu este un pret tocmai mic, dar daca te gandesti ca intrii in posesia celei mai usoare casti din lume, este chiar platibil. Iar partea cea mai buna este faptul ca producatorul iti ofera posibilitatea de a alege acest model de casca in cinci paintwork-uri diferite : alb cu albastru ca cea din poza, argintiu cu alb, carbon (negru), alb racing si rosu cu alb.

via | limar.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × one =