Acum citesti
Casca noua Troy Lee Designs D3

Troy Lee Designs a anuntat lansarea unui nou model de casca pentru 2010, D3. Acesta reprezinta varful tehnologic atins de producatorul american si este realizata din carbon cu insertii de titan, rezultand intr-un produs foarte usor dar si foarte rezistent. Noua casca D3 beneficiaza de 20 de guri de aerisire pentru a furniza o ventilatie optima riderului.

Densitatea carcasei este dubla si poarta denumirea de Dual Density Shock Pad System, iar partea interioara poate fi scoasa cu foarte mare usurinta pentru a fi spalata. Interesant este faptul ca noului model de casca i s-a implementat si un sistem Quick Release, facilitand scoaterea rapida ca castii in caz de accident.

Modelul este livrat cu doua vizoare, insa in niciun caz cu geam protector. Beneficiaza de suport interior pentru casti iar redesignul a ajutat si la regandirea partii frontale, in dreptul barbiei, care acum este mult mai mare. Fata de modelul anterior, stratul spumei protectoare este acum cu 1/4 mai gros pentru a oferi extra protectie. Greutatea se invarte undeva in jurul a 1.200 de grame, in functie de dimensiunea aleasa. Sunt disponibile sapte masuri distincte, de la X-Small pina la XX-Large.

Garantia este de 3 ani iar costul undeva la 400 de euro.

via | troy lee designs

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 5 =