Acum citesti
Canyon lansează modelele de top Strive CFR

Fiecare pasionat de ciclism are în cap o bicicletă perfectă, pe care și-ar face-o dacă banii nu ar fi limitați. Una pe care fiecare piesă e cea mai bună care există. Ei bine, bicicleta aceasta ar putea să semene mult cu noul Strive CFR LTD de la Canyon. Este vorba de două echipări noi din categoria Canyon Factory Racing adăugate colecției existente: Strive CFR 9.0 LTD, o echipare de vis, cu un preț ce nu depășește 10.000$.

Ce oferă modelul 9.0 LTD pentru 9500$? Pentru început, bicicleta păstrează sistemul de suspensie Shapeshifter 2.0 care schimbă geometria bicicletei și cursa suspensiei dintr-o manetă de pe ghidon. Sistemul transformă suspensia spate de 150 mm într-una de 135 mm cu unghiuri mai mari, în timp ce în față cursa furcii rămâne 170 mm.

Acest lucru nu s-a schimbat de la modelele anterioare. Ce e nouă este echiparea care se pare că include un grup complet SRAM XX1 Eagle AXS, suspensii RockShox Ultimate cu Shockwis, roți Zipp 3Zero Moto cu TireWiz, frâne SRAM Code RSC și tijă dropper Reverb AXS.

Celălalt model este Strive CFR 9.0 care incude o echipare completă Shimano XTR și suspensie Fox, dar fără componentele electronice. Bicicleta are un preț considerabil mai mic, de 5999 Euro, care va aduce bicicleta de vis acasă lovind mai puțin în buget.

Următoarea variantă disponibilă, care exista și anterior, este Strive CF 8.0 la 4699$, echipată cu transmisia și frânele noi Shimano XT 1×12, furcă FOX 36 și amortizor DPX2, tijă Fox Transfer și roți DT Swiss E 1700, cadrul având și la această echipare sistemul Shapeshifter 2.0 ce comută de pe ghidon cursa spate de la 150 la 135 mm.

Mai multe informații și comenzi pe pagina producătorului!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen + fifteen =