Acum citesti
Campagnolo introduce primele frâne direct-mount de cursieră

campagnolo-direct-mount-road-bike-brakes-600x362Cu toate că aparent atenţia celor de la Campagnolo a fost orientată în ultima vreme spre sistemele electronice, ei nu au uitat de componentele mecanice. Astfel, tocmai au introdus frâne de cursieră direct-mount, oferind pasionaţilor aceiaşi forţă de frânare şi aerodinamică bună ca şi modelele de la Shimano sau TRP.

Modelele cu montare în două puncte vin în două variante, una specială pentru montarea pe furcă sau sub tija de şa (cea din dreapta), cealaltă fiind specială pentru montarea sub monobloc pe chainstay. Ele folosesc acelaşi design Skeleton ca şi modelele standard pentru o greutate redusă şi o rigiditate mărită, fiind dotate cu reglaje foarte uşor de utilizat.

campagnolo-direct-mount-road-bike-brakes2-600x232Montarea este simplă şi rapidă, cu o nucă de blocaj care asigură că totul rămâne strâns.

campagnolo-direct-mount-road-bike-brakes3-600x218Şuruburile de reglaj sunt îndreptate în faţă pentru acces facil. Încă nu au fost anunţate greutăţile, preţul şi data lansării pe piaţă.

Încă rămâne în aşteptare un set de frâne pe disc Campagnolo, dar măcar acum compania poate oferi un grupset complet pentru cadrele aero de ultimă generaţie.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + nineteen =