Acum citesti
Campagnolo a lansat roțile Bora WTO 33

Campagnolo îmbogățește oferta de roți Bora WTO cu o nouă opțiune cu profil de 33 mm. WTO vine de la Wind Tunnel Optimisation și reprezintă roți proiectate de Campagnolo pentru a păcăli vântul. Noile Bora WTO 33 au cel mai mic profil din gamă, dar Campagnolo spune că acestea oferă beneficii aero evidente în comparație cu roțile neoptimizate.

După versiunile cu profil de 77, 60 și 45 mm, modelul 33 folosește un profil de jantă cu înălțimea de 33 mm și o lățime internă de 19 mm. În combinație cu spițele cu secțiune eliptică montate în schemă G3, roata salvează aproximativ 7.5 W la 45 km/h în comparație cu un set de roți neoptimizate aerodinamic.

Roțile folosesc butucii cu rulmenți ceramici USB și includ tehnologia tubeless 2-Way Fit. Aceasta permite atât folosirea anvelopelor tubeless cât și a celor clasice cu cameră.

Roțile sunt disponibile în versiuni pentru frână pe jantă sau pe disc, modelul pe disc fiind disponibil doar în schema de culori întunecate în timp ce versiunea cu frânare pe jantă primește și opțiunea grafică Bright. Prețul ambelor versiuni e de 2160 Euro și sunt deja disponibile.

Mai multe informații aflați de pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 − three =