Acum citesti
Bryton – sponsor pentru echipa Deceuninck – Quick Step Team

(Comunicat de presă)

Bryton are plăcerea să anunțe că din 2019 am devenit sponsor oficial al echipei UCI World Tour Team Deceuninck-Quick-Step din Belgia. Deceuninck –Quick-Step Team din Belgia este prima echipă de ciclism pro pentru Bryton, echipă care este cea mai bine clasată în clasamentul mondial UCI. În 2018 echipa a colecționat 73 victorii UCI, 37 victorii World Tour, și a fost șapte ani consecutiv echipa cu cele mai multe victorii la nivel mondial.

Fondată în 2003, Deceuninck – Quick-Step Team va fi una dintre primele echipe care va utiliza ciclocomputere de top de la Bryton.

Despre recentul anunț de sponsorizare, Patrick Lefevere CEO Deceuninck – Quick-Step a declarat: „Suntem bucuroși că am devenit parteneri cu o firmă cu un asemenea potențial de creștere, iar echipa noastră va depune un efort susținut pentru a contribui la dezvoltarea produselor lor. Suntem convinși că acest acord va aduce beneficii ambelor părți.”

Noua linie de ciclocomputere Bryton beneficiază de suport GNSS de înaltă precizie, hărți preinstalate OpenStreetMap pentru o navigare îmbunătățită turn-by-turn și oferă funcții inteligente precum Notificări și suport  Dual Senzor.

„Acest acord este o oportunitate incredibil de mare pentru Bryton” a declarat Samuel Wang (CEO Bryton). „De la înființarea Bryton lucrăm cu cicliști profesioniști, însă acum lucrăm cu cea mai bună echipă la nivel mondial. Noi ne uităm cu admirație la Deceuninck-Quick Step Team și găsim inspirație la ei ca să putem realiza și livra cele mai performante produse la nivel mondial.”

via Bryton

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − 10 =