Acum citesti
Brave Megavalanche în ediție limitată

Marca Bluegrass, lansată de cei de la Met pentru segmentul gravity, a furnizat unul dintre cele mai reușite modele de cască full face a ultimilor ani, purtată de rideri ca Remy Absalon, Jerome Clementz, Pauline Dieffenthaler sau Tracey Hannah, și anume Brave Megavalanche. Totodată, modelul aduce un omagiu seriei de curse omonime și va fi disponibil, în cadrul gamei 2013, într-o ediție limitată de 315 bucăți.

Brave Megavalanche este, după cum ziceam, unul dintre cele mai performante modele de cască full face folosită în acest sezon de către rideri. Construcția sa din fibră de sticlă îi asigură toate calitățile necesare pentru sporturile gravity și, pentru diferențiere, beneficiază și de designul grafic Megavalanche. Proprietățile funcționale sunt și acestea de amintit, în special raportul echilibrat greutate/volum/capacitate de absorbție a șocurilor, siguranța riderilor fiind o preocupare esențială nu doar pentru Met, ci și pentru orice altă companie din domeniu. Casca este proiectată pentru a fi folosită cu orice tip de ochelari, pentru a nu obstrucționa zgomotele exterioare și pentru a fi compatibilă cu dispozitivele de protecție pentru gât.

Brave Megavalanche va fi disponibilă în mai multe mărimi, XS, S, M, L și XL, dar va avea și 3 principale dimensiuni ale stratului de protecție, astfel încât să poată fi purtată de oricine. Greutatea măsoară 940 de grame, iar începând cu această luna va putea fi găsită în magazine.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 − 5 =