Acum citesti
Brățară cu scule incluse de la Leatherman

Este minunat când reușești să îmbini utilul cu esteticul. Mai ales când vine vorba de o brățară care conține nu mai puțin de 25 de scule. Dar povestea nu se oprește aici. Brățara este dotată și cu un deschizător de sticle, un mic dispozitiv ce permite scoaterea micro sim-urilor din telefon dar și de o parte mai dură, special gândită pentru a putea sparge geamul unui automobil în cazul unui accident.

Leatherman_Front

În plus de asta, poți aranja sculele în ordinea în care preferi, căci zalele brățării, care conțin respectivele scule, sunt demontabile. Așadar, dacă nu folosești anumite scule de pe zale, le poți scoate după placul inimii. Ai la dispoziție mai multe inbusuri și șurubelnițe, dar din păcate de pe brățară lipsesc cheile Torx, de mare ajutor în cazul unor componente.

Leatherman2.8964830

Brățara este construită din oțel inoxidabil și cântărește doar 150 de grame. Dacă produsul este deosebit de atractiv (da, îmi voi cumpăra și eu un exemplar cu siguranță), prețul nu este tocmai mic. 150$ va costa versiunea argintie și 200$ versiunea neagră. Vor fi disponibile începând cu vara lui 2015.Leatherman4

 

Pentru cei care-și doresc mai mult, va exista o versiune cu ceas integrat, cu un preț de pornire de 500$. Aceasta va include doar 20 de scule, din lipsă de spațiu.

TreadQM1Front

via Leatherman

Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 2 =