Acum citesti
Bombtrack Beyond+ ADV e gata de orice expediție sau provocare

Bombtrack 27.5+ Beyond+ a fost lansată anul trecut și a fost un imens succes, traversând deja cele două Americi și făcând față la cursa dificilă Tuscany Trail. Pentru 2018 bicicleta este îmbunătățită și apare modelul Advanced!

Noua bicicletă, construită pe succesul modelului Beyond+, primește în 2018 roți mai mari 29+. Conceptul general al bicicletei e același dar cadrul Beyond+ ADV din oțel cromat 4130 este mai mare și acceptă roți mai groase pentru a face față la teren mai dificil.

O altă noutate importantă e furca completă din carbon cu gât conic. Cum bicicleta a primit roțile imense cu anvelope de 3 inch, Bombtrack au vrut să scadă din greutate, astfel că noul model este în mod surprinzător cu 700 g mai ușor decât cea mai mică de anul trecut.

Dar furca e mult mai mult decât un model pentru 29+, ea are o mulțime de puncte de prindere pentru bagaje și chiar și rutare internă pentru fir de dinam pentru cei ce vor să monteze un butuc cu dinam integrat.

Noul ADV are și rutare pentru tijă dropper în downtube, deși tijele dropper nu fac casă bună cu gențile ce se montează sub șa care sunt la mare căutare în ultima vreme. Restul cablurilor sunt rutate intern pentru simplitate și durabilitate. Noul model este compatibil și cu butuci Rohloff.

Bicicleta avea oricum o mulțime de puncte de prindere dar primește chiar mai multe pe triunghiul principal, plus puncte de montaj a portbagajului în spate.

ADV are roți 29+ cu jante de 45 mm lățime internă tubeless ready WTB i45 și anvelope WTB Ranger TCS de 3.0 tubeless ready. Bineînțeles roțile au butuci Boost cu ax thru.

Noua transmisie SRAM GX Eagle 12 are caseta imensă 10-50 împerecheată cu o foaie de 32T. Cadrul are monobloc clasic filetat, prinderi de etrier IS pe spate și PM pe furcă și tijă de șa groasă pentru a permite montare unui dropper serios.

Echiparea include ghidonul Jones Loop, dezvoltat special pentru confort și control cu multe poziții posibile ale mâinii, legat la o pipă scurtă de 80 mm.

Modelul complet Beyond+ ADV se vinde la prețul de 2600 Euro, greutatea anunțată fiind de 12.8 kg în mărimea M. Sunt disponibile patru mărimi între S și XL.

Bicicelta va fi disponibilă începând cu ianuarie 2018, dar va fi disponibil și vechiul model cu roți 27.5+ inclusiv într-o versiune cu o furcă din carbon asemănătoare cu cea de pe ADV.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 15 =