Acum citesti
BMW oferă bicicleta M Bike, dotată cu un cric generos

Produse ce fac legătura între lumea auto și cea a bicicletelor au tot existat, unele fiind mai spre latura ridicolului, altele spre cea a opulenței. Chiar și BMW a mai scos câteva biciclete, unele cu design foarte discutabile. Acest ultim model M Bike arată însă destul de bine și de normal.

De fapt este vorba de un model de fitness, hibrid, cu un cadru cu design un pic deosebit, dar totul pare destul de curat și de bine dimensionat. Geometria pare decentă, furca și tija de șa sunt din carbon iar transmisia simplă și eficientă este 1×11 și folosește un deraior Shimano XT Shadow RD+. Mai există în echipare frâne pe disc hidraulice, manșoare Ergon, anvelope Continental și angrenaj FSA, dar și pedale duble flat/SPD, claxon și un cric de dimensiuni generoase. Prețul e de 1400$ și nu pare foarte exagerat, dar nu sunt prezentate nici detalii foarte exacte ale echipării.

Bicicleta M Bike este disponibilă în mărimile S, M și L direct din reprezentanțele BMW din anumite țări. Mai multe detalii găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 − five =