Acum citesti
Bikase ABC Cage permite transportul aproape oricărui recipient de băutură

Bikase a anunțat lansarea suportului ABC Cage, prescurtare de la ”Any Bottle Cage”. După cum sugerează și numele, suportul e proiectat să poată să transporte aproape orice dimensiune de sticlă sau bidon, de la cele subțiri pentru apă până la cele gigant pentru băuturi sportive sau cele pentru camping. Suportul flexibil și sistemul de strângere cu clichet oferă o prindere sigură, fără posibilitarea de alunecare.

Pe piață există mai multe soluții de transport pentru bidoane de dimensiuni nestandardizate iar soluția aleasă de Bikase e una practică. În timp ce majoritatea cicliștilor pasionați folosesc bidoane standard, multă lume își dorește să poată transporta sticle sau cutii cumpărate de la magazin sau unele de dimensiuni mai mari decât standardul.

Any Bottle Cage folosește un sistem original de strângere cu clicheți compatibil cu bidoane cu diametrul între 57 și 120 mm.

Chiar dacă cel mai utilizat punct de montare este pe cadru, sunt disponibile adaptoare pentru montarea pe ghidon sau tija de șa. Suportul ABC Cage e disponibil la prețul de 25$.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − eleven =