Acum citesti
PRIORITY CYCLES lansează bicicleta urbană sub 400$

În ultima vreme am asistat la destul de multe schimbări în bine în ceea ce priveşte mersul pe bicicletă în oraş. Şi, deşi este loc de mai bine, putem spune totuşi că am evoluat destul de mult faţă de unde eram acum 5 – 7 ani.

Astăzi, o nouă companie pe nume Priority Cycles şi înfiinţată de simpli biciclişti urbani, doreşte să încurajeze şi mai mult mersul pe bicicletă în oraşe prin lansarea unei biciclete special gândită pentru nevoile de bază ale unui biciclist de oraş. Bicicleta este confortabilă, necesită foarte puţină întreţinere şi costă puţin.

biciclete de oras Priority Cycles 2

Bicicletele cu cadru de damă sunt disponibile în două mărimi XS/S şi S/M în timp ce cadrul bărbătesc este construit în mărimile S/M şi M/L. Preţul acestor biciclete poate fi atât de mic întrucât compania s-a limitat la producerea doar acestor două cadre în doar două culori.

biciclete de oras Priority Cycles 3

Cadrul este din aluminiu, pentru a fi mai uşor şi pentru a nu rugini dacă laşi bicicleta în ploaie. Confortul vine de la poziţia dreaptă pe care o imprimă cadrul, şaua cu căptuşeală dublă şi manşoanele moi. Anvelopele sunt rezistente la pană, pentru a nu avea bătăi de cap prin oraş şi, pentru a reduce riscul de a-ţi găsi bicicleta fără roţi, compania a dotat-o cu ax cu şurub în loc de convenabilul quick release.

Transmisia este asigurată de un schimbător Shimano cu 3 viteze în butuc, suficiente pentru deplasarea chiar şi într-un oraş la deal. În plus şi cu această ocazie preţul este menţinut în limite normale. Tot la capitolul transmisie avem propulsie prin curea în loc de lanţ. Cureaua nu rugineşte şi nu are nevoie de lubrifiere. În plus este extrem de curată, iar pentru doamnele care aleg să pedaleze în fuste lungi acest lucru va fi un bonus cu siguranţă apreciat.

biciclete de oras Priority Cycles 1

Şi frânarea este cât se poate de sigură, ieftină şi fără întreţinere. Vorbim aici de frână tip „coaster” unde tot ce trebuie să faci este să pedalezi înapoi. Avantajul acestui tip de frâne este că nu are nevoie de întreţinere şi se uzează extrem de greu.

Preţul acestor biciclete este de doar 349$ bani pentru care primeşti bicicleta, o pompă de podea şi un suport pentru bidonul de apă.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 1 =