Acum citesti
PG Bugatti – bicicleta urbană supremă

Manuel Ostner, un tehnician și fan înrăit al ciclismului, a înființat în 2004 compania Pimpgarage care produce biciclete retro. În doar patru ani el a reușit să transforme marca într-una premium, cunoscută pentru bicicletele hibride de ultimă oră și cele electrice exclusiviste. Întotdeauna și-a dorit să atingă perfecțiunea. Modelul Black Trail, la vremea respectivă cea mai rapidă, mai ușoară și mai scumpă bicicletă electrică, alături de BlackBlock 1 și 2, au fost proiectate și asamblate de PG.

Stilul PG a câștigat încrederea multor vedete cum ar fi Orlando Bloom, Lady Gaga, Christoph Waltz și Bryan Adams. PG se adresează individual fiecărei persoane în parte care caută un partener capabil să le transforme în realitate cele mai nebune vise. Rezultatul: produse unice pentru oameni speciali. Sau mai simplu – cele mai bune biciclete din lume.

PG Bugatti este proiectată de Bugatti, fabricată de Kussmaul, iar expertiza velo asigurată de Pimpgarage. Bicicleta a fost construită într-un număr limitat de doar 667 bucăți. Este o bicicletă incredibilă care cântărește sub 5 kg. Este cea mai ușoară bicicletă de oraș din lume. Bicicleta este în proporție de peste 95% carbon. De aici și greutatea incredibilă. Însă asta nu înseamnă un carbon subțire. Toate zonele ce exercită tensiuni, au fost întărite corespunzător.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + 19 =