Acum citesti
Biciclete noi de oraș de la BMW pentru 2014

BMW a pregătit câteva modele noi de oraș pentru 2014, înzestrate cu o „tehnologie impresionantă”, așa cum sunt descrise bicicletele în comunicatul de presă. Ca să deslușim cele menționate, vom începe cu modelul de top, BMW Cruise M-Bike.

   bmw_m_bike_1

M-ul din denumirea modelului nu cred că mai reprezintă o necunoscută pentru nimeni. Culorile bicicletei sunt într-adevăr o combinație reușită, care denotă sportivitate, însă echiparea nu este neapărat strălucită. O furcă Suntour XCR, anvelope Conti CruiseContact sau un sistem de transmisie Shimano Deore cu 30 de viteze fac parte din dotările standard.

bmw_m_bike_2

Frânele provin tot de la Shimano, modelul entry-level M395 cu discuri de 180 de mm, roțile au un diametru de 26 de inch, iar greutatea totală a bicicleti este de 14.8 kg. Nu tocmai mică. Prețul în schimb este ceva mai normal decât cele cu care ne obișnuise BMW până în prezent: 999 de euro cu tot TVA este prețul lui Cruise M-Bike.

Ceva mai jos plasat în gamă este modelul Cruise. Echiparea este ceva mai slabă decât cea a lui M-Bike, în schimb cântărește cu doar 200 de grame mai mult. Prețul său este de 899 de euro.

bmw_cruiser

Nu în ultimul rând, modelul Cruise este oferit și în versiunea electrică. Cântărește 22 de kg, este dotat cu un motor electric Bosch conectat la un acumulator de 400Wh și cânărește 22 de kg.

bmw_e_bike_1

Este disponibilă cu transmisie Shimano din gama Deore, cu 1 foaie și 10 pinioane. Bicicleta este de asemenea dotată cu un display montat pe ghidon care ofertă informațiile de bază despre viteză, autonomie, ora exactă sau distanța parcursă.

bmw_e_bike_2

via BMW

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen + 2 =