Acum citesti
Biciclete Kona 2011 la Eurobike

noutati_eurobike


Deschidem cu Kona seria noutatilor de la Eurobike si vom prezenta cele mai importante aparitii care ne vor incanta privirile in 2011. Producatorul canadian s-a bucurat de unul dintre cele mai mare standuri de la Eurobike fapt datorat si numarului mare de modele expuse.


Una dintre cele mai importante realizari Kona pentru 2011 este lansarea primelor cadre construite integral din carbon. Acestea se regasesc pe modelul Kula Watt pentru Cross Country si pe modelul de ciclocross Major Lake. Cadrul lui Kula Watt cantareste 1090 de grame in versiunea de 18 inci si beneficiaza de un set de cuvete integrat si de un bottom braket nou BB30. In plus, rigiditatea cadrului este mare iar forma acestuia compacta. Cockpit-ul (tija de ghidon si ghidon) provine de la Easton, furca este un Rock Shox SID RL cu o cursa de 100 de mm iar franele sunt furnizate de Avid, modelul Elixir CR.



Un alt model asteptat de multi fani este Kona Operator FR. Este dedicat probelor de Freeride, beneficiaza de un unghi al furcii de 64 de grade, are cuvetele integrate iar pivotii basculei sunt supradimensionati pentru o rezistenta excelenta si o rigiditate crescuta pe traseu. Pentru inghitirea socurilor de pe traseele extreme se ocupa o furca Rock Shox Domain.



Tot in cadrul Eurobike a fost prezentat si noul Kona Operator DH, fratele mai mare si mai potent al lui Operator FR. Modelul (cel albastru) poate fi admirat in pozele de mai jos.



Ca solutie de buget, cei de la Kona propun modelul Tanuki, un full suspension dedicat probelor de Trail. Acesta este rezultatul metamorfozei modelelor Dawg si One20 si beneficiaza de o cursa de amortizare de 130 de mm, atat pentru partea anterioara cat si pentru cea posterioara. Cantareste putin pentru ceea ce ofera, adica 13,6 kg si este livrata in 7 dimensiuni diferite de cadru. Se anunta inca de pe acum un hit de vanzari, datorita pretului sau scazut.



Kona lanseaza si noul model pentru Marathon si Cross Country 2+2, un full suspension ce beneficiaza de sistemul de amortizare deja patentat, Magic Link. In plus, pe lista noutatilor se incadreaza 3 e-bike-uri noi : Electric Ute, Token si Ticket. Toate cele 3 modele asigura o autonomie de pina la 100 de km.


Mai jos, poti admira si alte modele Kona pentru 2011 printre care Supreme Operator sau modelul Bass.



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − 9 =