Acum citesti
Biciclete Fuji pentru 2010

Producatorul de biciclete Fuji, cu sediul principal in Japonia, a prezentat pentru piata Americana (pentru inceput), noile sale modele pentru 2010. Acestea urmeaza sa fie aduse si in Europa in primavara anului 2010.

Printre cele mai importante modele prezentate sunt bicicletele de Cross Country / All mountain DSR 1.0 si DSR 2.0. Desi nu este unul dintre producatorii cei mai cunoscuti, bicicletele acestuia sunt foarte calitative, sunt echipate la fel precum modelele brandurilor mari si cantaresc foarte putin. Este si cazul lui DSR 1.0 ce beneficiaza de un cadru de carbon, furca Fox F-32 RLC Fit cu Remote, Lockout si cursa de 100 de mm, amortizor spate oferit tot de Fox si gama de piese full XTR. Toate aceste componente alaturi de cadrul de carbon contribuie la greutatea foarte scazuta a acestui model, adica putin sub 10 kg.

Modelul DSR 2.0 este o alternativa buna la DSR 1.0 pentru cei mai putin pretentiosi. In mare, ofera aceleasi calitati de bicicleta pentru Cross Country ca fratele mai mare, doar ca gama de piese ce echipeaza acest model face parte din segmentul middle, in special Shimano SLX. Cadrul este insa realizat tot din carbon, iar pentru amortizare se ocupa o furca Rock Shox Reba SL, alaturi de un amortizor spate Rock Shox Monarch 3.3.

Pretul de pornire pentru DSR 2.0 este de 2.200 euro, iar pentru DSR 1.0 de aproximativ 5.000 de euro.

via | fujibikes.com , foto | fuji bikes

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − 5 =