Tern lansează Elektron, cea mai compactă biciceltă pliabilă

0

Unul din cele mai potrivite locuri de utilizare a bicicletei electrice este orașul întrucât doar aici ai nevoie să ajungi cât mai “fresh” la destinație, în special dacă destinația este locul de muncă. Tern a devenit în scurt timp una din cele mai cunoscute și apreciate mărci de biciclete pliabile în special datorită faptului că firma s-a desprins din respectabila Dahon.

Ultima realizare a americanilor de la Tern este Elektron, o bicicletă de oraș echipată cu motor electric Bosch ce se pliază în mai puțin de 10 secunde. Partea interesanta este că deși această bicicletă are în plus față de una normala un motor și un acumulator, se pliază la dimensiunea unei pliabile normale din gama Tern.

Tern-2017-Lineup (103)

Motorul care propulsează această bicicletă este un Bosch de 400 Wh care oferă ciclistului o autonomie de 50-100 km în funcție de nivelul de asistență ales, de geografie și de temperatura exterioară.

Tern Elektron-side view-white

Mulțumită reglajelor pe care le poți face bicicletei, acesta este potrivită pentru persoane cu înălțimi între 140 și 195 cm. Bicicleta dispune de portbagaj spate inclus care este compatibil cu scaunul Yepp Maxi special conceput pentru transportul copiilor. Însă noua Tern Elektron dispune și de o echipare bună. Spre exemplu frânele sunt hidraulice pe disc Shimano Deore, iar luminile sunt Valo, integrate, cu o putere de 150 lumen.

Prețul anunțat pentru această bicicletă este de 3.300 euro.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNakita Ram 7.5 (2016)
Articolul următorBikepark în Alaska
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

two × 2 =