Acum citesti
Biciclete electrice noi, cu iz de motociclete, de la Caterham

Orice pasionat de automobile a auzit de Caterham, producător notoriu de mașini sportcu rădăcinile în Marea Britanie. Pentru un producător mic de automobile sport este puțin bizar să-și anunțe intrarea în segmentul de biciclete, dar îi poate lua exemplu pe marii producători care au făcut de mult acest pas. Trecând direct la subiect, aflăm că britanicii vor lansa pentru 2014 două modele de e-bike-uri, Carbon și Classic E-Bike.

caterham_carbon_e_bike_fr

Caterham Carbon E-bike va fi dotat cu un motor de 250 W de la Panasonic care va propulsa bicicleta până la maxim 24 km/h, conform reglementărilor europene. Anvelopele Surly vor fi foarte late, de 4.8 inch, cadrul va fi construit din aluminiu și carbon, iar de confortul tău se va ocupa un amortizor Marzocchi Rocco Air. De asemenea, un butuc Shimano Nexus cu 8 viteze va fi responsabil pentru schimbarea vitezelor.

caterham-clasic_e_bike

Al 2lea model, Classic E-bike, ne duce în trecut prin forma sa către motocicletele cafe racer. Iar ca să semene și mai mult cu vechile motociclete, motorul are o formă de V, ilustrând de fapt cilindri. Dar evident că nu este vorba de niciun cilindru ci mai degrabă de un artificiu de design. Aceleași dotări ca și pe modelul Carbon E-bike vor fi disponibile și pe Clasic E-Bike, cu mențiunea că autonomia este de 40 până la 80 de km.

via Caterham

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + fourteen =