Acum citesti
Bicicleta vintage Legnano Gran Premio 1962

Foarte interesanta si in acelasi timp laudabila initiativa celor de la Renaissance Bicycles : gasesc biciclete vechi, le reconditioneaza cadrul, le echipeaza cu piese moderne si ofera in final o piesa de colectie, echipata cu componentele necesare zilelor noastre. Este si cazul bicicletei Legnano Gran Premio din 1962, o fosta bicicleta de curse transformata actualmente intr-o bicicleta ce poate fi exploatata cu mare usurinta in cadrul orasului.

Fost bicicleta de curse, aceasta este echipata astazi cu componente de la producatorul japonez Shimano, modelul Ultegra, in special la capitolul angrenaj, pinioane, lant sau butuci. Pentru completarea imaginii retro-clasice producatorul a apelat la componente vintage produse in zilele noastre, precum ghidonul Nitto sau saua Brooks B17, intalnita de altfel si pe alte biciclete vintage.

Cadrul a fost complet revopsit, iar dupa cum spune si producatorul, s-a tinut cont de schema de culori initiala, chiar daca bicicleta nu se afla intr-o stare prea buna atunci cand a fost achizitionata pentru a fi refacuta.

Anvelopele care echipeaza aceasta bicicleta provin de la Schwalbe, modelul Blizzard kevlar in dimensiunea 700 x 25c. Bicicleta poate fi achizitionata direct de pe site-ul celor de la Renaissance Bicycles pentru aproximativ 2.600 de $. In plus, transportul porneste de la 75$. Nu este o bicicleta ieftina, insa rare sunt ocaziile sa te bucuri de o bicicleta de acum 40 de ani dotata cu componente din vremuri moderne.

via | Renaissance Bicycles

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × two =