Acum citesti
Bicicletă serioasă pentru cei mici, cu un preț decent

Dacă te-ai decis că cel mic este suficient de pragătit pentru a face primii pași în off-road, Propain are o gamă interesantă de biciclete pentru copii. Dreckspatz se numește și are un preț de pornire de 899 de euro, o sumă acceptabilă luând în considerare dotările bicicletei.

Vor exista două versiuni de echipare, ambele oferite în două culori: verde sau albastru.

Modelul de față nu este gândit pentru Bikepark-uri sau teren foarte denivelat, pentru acestea existând modelul Frechdax, pe care l-am prezentat acum 4 ani în acest articol, dar care are un preț de pornire mult mai mare, de 1.399 de euro și care poate urca până la 1.999 de euro, în funcție de echipare. Noul Dreckspatz, echipat cu roți de 20 de inch, se adresează copiilor de peste 4 ani, care vor să pedaleze pe teren nu foarte accidentat sau pe pump-track-uri.

Ca în cazul oricărei biciclete pentru copii, greutatea este una dintre cele mai importante caracteristici, deoarece orice părinte trebuie să o raporteze la greutatea copilului. Cum ar fi ca noi să utilizăm bicicleta de 25 de kg? Nu prea plăcut. Așadar, cei de la Propain au făcut toate eforturile pentru ca această bicicletă să nu cântărească mai mult de 8.6 kg, indiferent de versiune! Varianta de top poartă denumirea de Race, pe când cea entry, se va numi Start. Vor utiliza același cadru, ușor de altfel (1.3 kg), dar vor avea echipări diferite, în special la nivel de frâne și de transmisie. De menționat că versiunea de bază, oferită în culoarea verde, este echipată cu o transmisie single speed (cu întinzător de lanț), pe când cea de top, va avea o transmisie 1×10 și va costa cu 300 de euro mai mult.

Alte informații găsești pe site-ul Propain.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 1 =