Acum citesti
Bicicleta noua de Freeride de la Opus

Opus Bikes a facut publica si a pus in acelasi timp spre vanzare noua serie de biciclete pentru Freeride, denumite Nelson 1 si Nelson 2. Cel mai bine dotat model, dar si cel mai scump, este Nelson 1, o bicicleta pentru Freeride cat se poate de solida. Iti dai seama de acest fapt doar priviind teava furcii care beneficiaza e o grosime generoasa de 1.5″. Cuvetele acestui cadru sunt semi integrate, FSA Zero Stack, fapt ce permite montarea ulterioara a altor cuvete pentru a schimba setup-ul controlului.

Cablurile pentru schimbatorul de pinioane si pentru frane nu sunt trase prin interiorul cadrului ci sunt montate pe teava inferioara a cadrului. Caracteristici interesante regasim si la sistemul de amortizare al basculei modelului Nelson 1 si Nelson 2 : cursa de 175 de mm, bascula realizata din aluminiu ce permite montarea unui amortizor FOX 4.0 si sistem de amortizare ce poarta denumirea e Virtual Pivot Point. Moelul Nelson 2 este echipat cu un amortizor spate Fox Van R.

Printre caracteristicile modelului Nelson 1, amintim : furca Rock Shox Totem cu o cursa de 180 mm, schimbator, pinioane si lant SRAM X9 si frane Avid Code cu iscuri de 185 de mm. Modelul Nelson2 se bucura e o furca Rock Shox Domain 318, schimbator SRAM X7 si frane Avid Code 5 cu discuri de 185 de mm.

Ambele modele sunt disponibile in marimile S, M si L care corespund marimilor 16, 17 si 18 inci. Mai multe detalii gasesti pe opusbike.com.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 5 =