Acum citesti
Bicicleta Kawasaki Motocycle

bicicleta_moto_kawasaki_1Atentie la denumire : este Motocycle si nu MotoRcycle. Numele deja ne ofera un indiciu ca ar fi vorba despre o incrucisare a unei biciclete cu o motocicleta, iar adevarul asta este. In cazul in care nu stiai, cei de la Kawasaki nu produc doar motociclete ci si biciclete, urmand ca pe viitor sa publicam un articol complet despre gama nemotorizata a producatorului japonez.

In cazul de fata insa discutam despre o bicicleta pentru copii cu look de motocicleta. Un fel de oaie in costum de lup. Cei de la Kawasaki au dotat bicicleta corespunzator : pedale, furca cu o cursa pe masura asteptarilor copiilor, roti ajutatoare si numeroase elemente din plastic care imbraca bicicleta pentru a-i oferi o imagine corespunzatoare de motocicleta si evident, de a-i face invidiosi pe copii care se afla in preajma lui Motocycle.

Interesant este si faptul ca bicicleta are un motor din plastic montat pe cadru, care scoate sunete asemanatoare cu cele produse de motocicletele Kawasaki. Dotata cu un paintwork ce corespunde echipei de fabrica a celor de la Kawasaki, aceasta bicicleta probabil ca va fi, in parc, in preajma copiilor, o adevarata senzatie.

via | kawasaki

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − sixteen =