Acum citesti
Bicicleta electrica pliabila Empowered Agilis

Se poate spune ca celor de la Empowered Ebikes le-a reusit spagatul intre o bicicleta electrica si una pliabila, cu modelul Agilis. Acest fapt se traduce prin lansarea unei biciclete de dimensiuni reduse, cu o greutate acceptabila si care poate fi purtata de catre utilizator, oriunde prin oras sau prin mijloacele de transport.
Modelul Agilis se adreseaza in special biciclistilor urbani, care nu au nevoie de spatii mari de depozitare montate pe bicicleta (cum ar fi un portbagaj) si de asemenea care nu au nevoie de o bicicleta electrica menita sa-i poarte pe distante foarte lungi. Raportata la numarul de kilometri, distanta maxima ce poate fi parcursa cu aceasta bicicleta electrica este de aproximativ 26 de km, cu posibilitatea de a dubla sau chiar a tripla numarul de kilometri cu ajutorul pedalatului. Acesta determina incarcarea acumulatorilor si ajuta utilizatorul sa parcurga chiar si distante de pina la 75 de km.

Cadrul bicicletei electrice Empowered Agilis este realizat din aluminiu, reusind prin utilizarea acestui material sa mai scada din greutatea totala. Beneficiaza de 7 viteze, dar atentie nu in butuc si cu ajutorul un schimbator de viteze si al pinioanelor. Specificatiile acumulatorului se rezuma la 24 de volti si 10Ah, insemnand un timp de incarcare acceptabil de 4 pina la 6 ore.

Greutatea bicicletei este una buna, de 23 de kg. Reuseste astfel sa se pastreze in limitele acceptabilului, atunci cand va trebui s-o ridici sau s-o transporti cu tine in spatii mai restranse. Viteza maxima este de 32 de km/h, limitata conform legilor in vigoare pentru bicicletele electrice. Modelul Agilis este disponibil in 4 culori distincte iar pretul este oarecum acceptabil pentru o bicicleta electrica : 1.000 euro. Pretul este asemanator cu cel al unei biciclete pliabile Brompton, doar ca beneficiaza de un avantaj net : este sustinuta electric.

via | empoweredebikes

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − 1 =