Acum citesti
O alta bicicleta altfel

bicicleta_j_ruiterPentru toti cei care s-au plictisit de forma clasica a bicicletei, cei de la j.Ruiter au lansat un model cum nu ai mai vazut pina acum. Prin forma ei, bicicleta designerilor de la j.Ruiter propune o alternativa interesanta si in acelasi timp cu totul iesita din comun la bicicleta urbana.

Abordarea implica utilizarea atat unor culori cat si a unor materiale complet diferite fata de ceea ce vedem in fiecare zi pe strada, deoarece accentul se pune in cazul acestui produs pe cultura si fashion mai mult decat pe viteza si performanta.

Bicicleta este un model ultra compact, fapt lesne de observat din poze, in special datorita rotilor foarte apropiate. Ideea de cadru a fost complet regandita, toate elementele care nu reprezentau interes major, fiind eliminate pe rand. Astfel, a rezultat un cadru cat se poate de simplu care aduce aminte de „hobby horse”, acel calut de jucarie pe care copii il calaresc la varste fragede.

Poate elementul care face acest model atat de distinctiv, este pedalierul amplasat si montat pe roata din spate. Designerii spun ca aceasta este o pozitie comoda chiar si pentru plimbari mai lungi, confort completat de furca cu amortizor. Bicicleta se afla in clipa de fata in stadiul de proiect, designerii nespecificand daca aceasta va urma sa intre in productia de serie.

via | jruiter.com

Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + 3 =