Acum citesti
Bazon inovator din material 3D de la Airide

Air-Ride-pad-600x400Bazonul nu a beneficiat de inovaţii mari în ultima vreme: aceiaşi căptuşală groasă, gel, combinaţii de materiale şi alte idei clasice se regăsesc peste tot. Diferenţa o face forma mai studiată şi calitatea superioară a materialelor. Airide vine cu ceva nou, folosind un material 3D.

XD-spacer-fabrics-460x250Matt Tomkin, fondatorul proiectului Airide, a descoperit materialul 3D Spacer la vâslit unde au folosit materialul acesta pentru izolaţie sub fund. Apoi el a participat la un Ironman şi suferind şi-a adus aminte de acest material.

Airide-3d-material-600x245Materialul Spacer este confecţionat din fibre ce crează un soi de structură fină între două straturi care are efect de amortizare dar lasă şi aerul să treacă pentru a păstra zona uscată şi răcoroasă. Cum materialul se mulează foarte bine pe forma fundului, acesta va ajuta şi la o distribuţie îmbunătăţită a greutăţii, prevenind zonele dureroase şi orice alte probleme întâlnite de femei şi bărbaţi.

Airide-pressureÎn imagine este prezentat un test comparativ între un bazon premium de la o altă firmă şi cel Airide. Se observă o reducere considerabilă a presiunii asupra oaselor şezutului. După ce au descoperit o metodă pentru a produce un bazon din acest material, au lansat o campanie pe Kickstarter pentru a începe producţia, cu condiţia să poată să se aprovizioneze cu suficient material.

Pentru mai multe informaţii sau pentru a contribui puteţi vizita pagina de kickstarter a produsului.

Sursa: bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − five =