Acum citesti
Argon 18 Krypton Pro are un cadru de 870 g ce amortizează vibrațiile

Argon 18 a anunțat noul model de cursieră endurance Krypton Pro pentru 2020. Cu un design testat de echipa Astana Pro Team la Paris-Roubaix, bicicleta e proiectată pentru ture lungi de o zi întreagă. Cu frâne pe disc, cabluri integrate și compatiblitate cu transmisii mecanice sau electronice, este făcută pentru orice iubește turele lungi de șosea.

Numele Krypton nu e nou în colecția Argon 18, dar modelul Pro 2020 a fost complet reproiectat. Cu un nou mod de aranjare a straturilor de carbon, Argon spune că a căutat echilibrul perfect între greutate redusă, confort și rigiditate pentru turele lungi. Cadrul are greutatea anunțată de 870 g în mărimea M, vopsit, iar amortizarea vibrațiilor a fost îmbunătățită față de modelele anterioare.

Un port special pe downtube se ocupă de adaptarea oricăror componente electronice sau mecanice de la Shimano, SRAM sau Campagnolo.

Pipa originală oferă un aspect curat datorită integrării, însă acceptă orice ghidon standard de 31.8 mm iar Argon 18 spun că e posibilă o ajustare de 2 cm a lungimii sau înălțimii fără să fie nevoie să se deconecteze conductele de frână.

Sistemul Argon 3D+ extinde headtube-ul, fiind disponibile 3 poziții. Rezultatul e o creștere a rigidității cu 5% la o înălțare a pipei de 15 mm și de 11% la una de 30 mm în comparație cu distanțierele normale.

Chiar dacă bicicleta e una de anduranță, Argon spune că a folosit elemente de la modelul Nitrogen Disc pentru a crește performanțele aerodinamice pe Krypton Pro.

Sunt disponibile 6 mărimi, toate cu roți 700c.

Pentru început va fi oferită o singură echipare, cu grupul Ultegra Di2 și roți de carbon HED la un preț de 7.500$. Bicicleta Krypton Pro e deja disponibilă ca model 2020.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + two =