Acum citesti
Syncros iS Tailor Cage pentru bidonul de apă poate transporta și multi tool, pompă sau CO2

Nu sunt rare situațiile când pur și simplu nu vrem rucsac în spate când mergem pe bicicletă, rucsac în care am putea transporta pe traseu, și eventuale scule necesare bicicletei. În aceste momente ne-am dori ca obiectele necesare unei eventuale depanări să fie integrate undeva pe bicicletă. Există deja pe piață mai multe variante însă ultima vine de la Syncros care ne propune un suport pentru bidonul de apă pe care poti fixa și multi tool-ul plus o pompă sau cartuș CO2. Noul iS Tailor arată a fi o soluție foarte inteligentă pentru transportul esențialelor.

Suportul Syncros iS Tailor este gândit să ofere acces “foarte” lateral la bidonul de apă fie pe partea stângă fie pe dreapta bicicletei. Spre deosebire de alte bidoane cu încărcare laterală, cei de la Syncros au rotit foarte mult suportul, 45 grade mai precis, pentru ca accesul să fie și mai ușor și pentru a face loc și celorlalte obiecte transportate. Așadar deja un avantaj pentru cadrele mici de bicicletă sau la bicicletele de mtb enduro unde mare parte din interiorul triunghiului cadrului este ocupat de suspensie.

În spatele bidonului de apă găsim apoi un locaș unde intră multi tool-ul cu 19 funcții, furnizat tot de Syncros, și care include cam tot: presă de lanț, loc pentru za „rapidă”, hexagonale de 2/2,5/3/4/5/6/8 mm, șurubelință în stea și plată, T10/20/25/30, pană depărtătoare pentru plăcuțele de frână, cheie pentru spițe 3,22 / 3,45 / Mavic M7 și deșurubator pentru valva tubeless. De asemenea suportul poate transporta fie o pompă de mână, tot de la Syncros, fie un cartuș CO2 cu capul de pompă înșurubat. Cartușul poate fi de 16 sau 25 g.

În plus, dedesubtul acestui suport de bidon se poate instala optional, încă un compartiment special, tot de la Syncros, în care poți transporta o cameră de rezervă, dacă locul disponibil în cadru există și pentru acest compartiment.

Suportul de la Syncros, împreună cu alte produse similare care se instalează în țeava steerer a furcii cât și în capetele ghidonului cum ar fi cele de la OneUp, ar trebui să ofere tot spațiul sculelor necesare într-o tură în care vrei să fii „light” sau în cadrul unui concurs.

Greutatea suportului este de aproximativ 273 g, iar prețul nu a fost încă anunțat.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + 1 =