Acum citesti
Sony prezintă carcasa cu ecran rabatabil pentru action cam

Sony a lansat recent o carcasă specială compatibilă cu toate camerele lor de acţiune mai puţin modelul 4K datorita configuraţiei butoanelor. Noul produs este o simplă carcasă, dar care dispune de un ecran rabatabil ce se conectează automat la cameră alimentat fiind de bateria acesteia. Aşadar autonomia camerei va scădea pe măsură ce foloseşti şi ecranul.

carcasa ecran action cam sony AKA-LU1 14Nu sunt puţine situaţiile când ne este greu să încadrăm bine ce vrem să filmam, când suntem pe bicicletă, însă apreciem că această carcasă cu ecran rabatabil va fi mai folositoare nu de folosit pe bicicletă sau când instalezi camera pe cască ci dacă vrei să foloseşti action cam-ul Sony pe care îl ai deja şi în viaţa de zi cu zi la petreceri şi cu alte ocazii când este mult mai uşor să şi vezi ce filmezi.

carcasa ecran action cam sony AKA-LU1 15Ecranul are o dimensiune de 2,7 inch şi se roteşte 180 grade. Instalată pe cameră dimensiunile totale cresc la 42 x 64,5 x 102,5 mm şi adaugă 135 grame la greutatea camerei.

Carcasa Sony AKA-LU1 este compatibilă cu camerele de acţiune HDR-AS200V, HDR-AS100V, HDR-AS20, HDR-AS30V, HDR-AS15 şi HDR-AS10 şi are preţul de 99,99$.

carcasa ecran action cam sony AKA-LU1 16

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 5 =