Acum citesti
Silca Avventura Americana este gentuţă care se rulează foarte eficient şi estetic sub şa

Noua gentuţă de şa Avventura Americana de la Silca, vine pentru sezonul 2020 într-o versiune nouă, limitată, special gândită şi construită să fie utilă cicliştilor amatori de aventură. Echipată fiind cu închiderea BOA, noua Avventura dispune de organizare mai bună a sculelor în interior şi o închidere mai bună, ce asigură impermeabilitate pe ploaie şi pedalare off-road.

Faţă de alte modele de la Silca, Avventura este construită dintr-un material textil mai uşor – poliester 400D mai precis, fapt care ajută şi la o rulare mai uşoară indiferent dacă este pe jumătate plină cu scule sau complet plină. Interiorul este căptuşit cu poliester 200D de un galben deschis. Culoarea a fost aleasă în acest fel pentru a-ţi fi mai uşor să găseşti lucrurile pe care le cauţi.

Închiderea prin rulare a fost şi aceasta regândită. Acum Avventura primeşte o „împachetare” asimetrică pentru a obţine o acoperire mai bună când gentuţa este plină. La interior găseşti patru buzunare înguste unde poţi pune cartuşele co2 şi levierele. Buzunarul central este dimensionat pentru a găzdui o cameră de maxim 700cx50mm / 29×2.0″.

Pe exterior a fost adăugată o secţiune întărită care protejează suplimentar obiectele din gentuţă, plus o bandă velcro, mai lată, care oferă o închidere şi mai sigură. Închiderea BOA asigură o fixare perfectă sub aproape orice şa, iar suprafaţa specială din material aderent oferă protecţie faţă de railurile şeii.

Silca Avventura Americana este utilă pentru a fi folosită nu doar instalată la şa. Mulţumită formei şi a închiderii prin rulare, aceasta intră foarte bine şi în buzunarele de la spate ale tricoului de ciclism, în cazul în care eşti la o tură mai „light”. Sau o poţi pune direct în rucsac, unde nu se va mai murdări de la noroiul aruncat de roata spate. Preţul anunţat este de 65$ la care se adaugă 7,95$ pentru livrare în România.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × one =