Acum citesti
Scule noi pentru job-uri noi, de la UNIOR

UNIOR este o marcă bine cunoscută în România de scule pentru bicicletă. Compania slovenă este una veche şi cu tradiţie serioasă în domeniu având rădăcinile încă din anul 1919.

În imaginea de jos avem un kit complet de prese pentru rulmenţi care se potrivesc pe practic orice mărime posibilă. Presa permite alinierea precisă la diametrul interior al rulmentului pentru a realiza o instalare corectă şi în siguranţă.

scule unior 01

De asemenea kit-ul pentru spiţe, cu chei pentru orice mărime, formă şi lungime cu care poţi repara sau spiţa orice marcă de roată.

scule unior 07

Pentru suspensii UNIOR are un kit complet dedicat acestui „task”. Însă multe dintre sculele din acest set pot fi folosite la multe alte probleme pe care un mecanic le întâlneşte în mod curent la el în service.

scule unior 06

Presupunând că deja eşti deţinătorul unei colecţii impresionante de scule tăviţele UNIOR dispun de forme diferite şi sunt căptuşite pentru că nu ne place să facă zgomot cheia când o punem în tăviţă…

scule unior 09

Şi dacă eşti şi mai avansat în acest domeniu poţi începe să umpli aceste sertare cu cele mai diverse scule posibile. Sertarele sunt extrem de robuste şi au o mişcare de culisare foarte lină.

scule unior 03

UNIOR oferă această cheie pentru demontarea pinionului freewheel care prinde pinionul fixându-l cu un şurub. Demontarea se face în acest fel foarte uşor.

scule unior 10

O altă sculă interesantă este această cheie pentru demontarea şuruburilor rotunjite. Mulţumită celor două crestături scula va prinde şurubul chiar şi când eşti convins că şurubul nu mai poate fi desfăcut.

scule unior 05

Şi, dacă eşti un magazin de biciclete, o staţiune montană cu trasee de bicicletă sau un administrator de drumuri şi parcuri în oraş poţi instala acest stand de scule în faţa magazinului, la staţiile de telegondolă la îmbarcare şi debarcare sau din loc în loc prin oraş sau parc. Standul oferă o mulţime de opţiuni pentru scule fiind în acelaşi timp securizate pentru a nu fi furate.

scule unior 08

Acest prototip de patent pentru finisarea profilului anvelopei ar face fericit orice mecanic. În loc să foloseşti alte scule imprecise şi făcute să fie bune la altceva acest patent cutter dispune de un ghidaj pentru reglarea înălţimii de tăiere. Eşti asigurat astfel că fiecare proeminenţă a profilului anvelopei este tăiată la aceeaşi înălţime.

scule unior 04

Iar, atunci când echipa ta câştigă trebuie să sărbătoreşti. Nicio colecţie de scule nu ar fi completă fără un desfăcător de capace „special”.

scule unior 02

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 2 =