Acum citesti
PEARL IZUMI îmbunătăţeşte deja impresionantul pantof X-Project

Deja un pantof excelent Pearl Izumi X-Project primeşte un update care ar trebui să-l facă şi mai bun. Modelul de vârf X-Project 1.0 primeşte un facelift complet pentru partea superioară care include şi prinderea Boa în locul sistemului anterior cu velcro şi cataramă P.R.O.

Pearl-Izumi-x-project-boa 8

În plus faţă de partea superioară fără cusături a pantofului 1.0 sunt strângerile Boa Ip-1. Sistemul a fost văzut pentru prima dată la pantofii de şosea Pearl Izumi Tejay van Garderen Limited Edition unde sistemul de prindere îţi permitea să strângi sau să slăbeşti pantoful prin rotirea în orice direcţie. Faţă de sistemul anterior, unde trebuia să desfaci complet pentru a putea strânge, acesta este mult îmbunătăţit. În plus amplasarea celor două role deasupra, pe limbă (spre deosebire de laterală cum era înainte) ar trebui să reprezinte o locaţie mai sigură şi mai protejată.

Talpa pantofului X-project rămâne la fel, o talpă foarte bună pentru mers însă la fel de eficientă la pedalare. Şi pantoful X-Project 2.0 primeşte un update mulţumită unei parţi superioare îmbunătăţite şi unei singure role Boa IP-1 plus o bandă velcro. Doamnele şi domnişoarele bicicliste vor beneficia de propria versiune a pantofului X-Project 2.0 care diferă ca formă pentru a se potrivi anatomiei de damă. Evident şi culorile vor fi altele.

Coborând şi mai jos în gamă şi pantofii Pearl Izumi Elite Road ar trebui să fie un succes mulţumită părţii superioare fără cusături, tălpii din carbon şi a prinderilor Boa IP-1 în combinaţie cu banda velcro. Elite Road ar trebui să ofere aproape aceeaşi performanţă şi confort pe care P.R.O. Leader IIs o oferă însa la doar 200$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × five =