Mavic va lansa vara aceasta noile Crossmax SL/XL WTS Carbon

0

Cu ocazia evenimentului Leadville 100 Mavic va lansa noile jante din carbon Crossmax. Încă nu se ştie dacă marginile vor fi fără cant sau dacă vor fi mai late decât versiunea din aluminiu. Actualele Crossmax SL măsoară 19mm la interior, iar versiunea XL are 23mm. Ambele jante funcţionează cu anvelope create special pentru această lăţime şi profil de jantă.

În ciuda lăţimii mai mici decât este „la modă” zilele astea jantele Mavic s-au dovedit a fi rigide şi solde. Aşadar trecerea la carbon ar trebui să le facă şi mai rezistente însă nu neapărat şi mai uşoare.

Mai multe informaţii şi preţuri pe măsură ce acestea vor deveni disponibile.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFabricat în România – OAKY, din pasiune pentru lemnul prelucrat manual
Articolul următorRadu Păltineanu, din Alaska în Argentina pe bicicletă
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

4 × 2 =