Acum citesti
Lezyne lansează Pocket Drive, mini-pompa puternică

Noua Lezyne Pocket Drive are o lungime de doar 14 cm. Cu o asemenea dimensiune pompa va intra fără probleme în buzunarul de la spate al tricoului. De asemenea poate intra ușor și în bidoanele de scule care se instalează în locul bidoanelor de apă.

Însă la interior pompa este telescopică, construită din aluminiu și dispunde inclusiv de furtunul elastic care ajută la umflare. Insă cu toate că este atât de mică, pompa poate umfla până la 11 bar, așadar foarte utilă inclusiv pentru roțile de cursieră – pentru cine dorește umflare la 11 bar, însă pentru majoritatea cicliștilor și 7 bar este suficient. Fiind atât de mică este de asemenea și ușoară, Lezyne Pocket Drive având doar 79 grame.

Noua Lezyne Pocket Drive are un preț recomandat de 25 euro. Pompa Lezyne Pocket Drive poate fi cumpărată de sine stătătoare sau în cadrul unui kit Pocket Drive Loaded, care mai include o pereche de leviere, două cartușe CO2 plus capul de umflare și banda velcro pentru fixare pe bicicletă. Prețul acestui kit este de 45 euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 5 =