Lezyne lansează Pocket Drive, mini-pompa puternică

0

Noua Lezyne Pocket Drive are o lungime de doar 14 cm. Cu o asemenea dimensiune pompa va intra fără probleme în buzunarul de la spate al tricoului. De asemenea poate intra ușor și în bidoanele de scule care se instalează în locul bidoanelor de apă.

Însă la interior pompa este telescopică, construită din aluminiu și dispunde inclusiv de furtunul elastic care ajută la umflare. Insă cu toate că este atât de mică, pompa poate umfla până la 11 bar, așadar foarte utilă inclusiv pentru roțile de cursieră – pentru cine dorește umflare la 11 bar, însă pentru majoritatea cicliștilor și 7 bar este suficient. Fiind atât de mică este de asemenea și ușoară, Lezyne Pocket Drive având doar 79 grame.

Noua Lezyne Pocket Drive are un preț recomandat de 25 euro. Pompa Lezyne Pocket Drive poate fi cumpărată de sine stătătoare sau în cadrul unui kit Pocket Drive Loaded, care mai include o pereche de leviere, două cartușe CO2 plus capul de umflare și banda velcro pentru fixare pe bicicletă. Prețul acestui kit este de 45 euro.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCeetec lansează un nou ax thru foarte ușor, C10 Carbon
Articolul următorVârful Clăbucetul Taurului pe bicicletă
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

four × five =