Acum citesti
Gențile Outpost Elite de la Blackburn, devin mai ușoare și mai robuste

Bikepacking-ul este la modă azi. În locul rucsacului sau în locul coburilor clasici, poți opta pentru acest sistem “light” de transport al bagajelor pe bicicletă. Setul este alcătuit din trei genți: pentru interiorul cadrului, pentru ghidon și pentru șa.

La geanta pentru triunghiul cadrului, cel mai mult conteaza modul cum se potrivește. Pentru aceasta, Blackburn oferă patru variante de mărimi, pentru a-ți fi mai ușor să găsești modelul ce se potrivește cadrului tău. Mărimile sunt: mică, mediu-scurtă, mediu-înaltă și mare. Chingile detașabile și reglabile Hypalon ajută la o instalare fixă. De asemenea, aceste chingi protejează vopseaua cadrului.

Geanta Blackburn Outpost Elite pentru cadru

În momentul în care instalezi o astfel de geantă în intriorul cadrului vei fi nevoit să scoți suporturile pentru bidoanele de apă. Însă pentru a nu rămâne fără hidratare pe bicicletă, geanta Blackburn Outpost Elite pentru cadru dispune de recipient integrat pentru apă, complet cu furtun care ajunge până la gură.

Geanta este construită din materiale impermeabile, pentru a nu mai fi nevoie să-ți pui lucrurile din interior în pungi. Noul material este mai ușor decât varianta trecută. Cusăturile sunt vulcanizate și la fel fermoarul.

La interior geanta este dotată cu două compartimente principale plus un buzunar exterior cu fermoar pe partea stângă și alte două buzunare normale pe dreapta, dotate cu găuri de scurgere a apei.

Geanta Blackburn Outpost Elite pentru ghidon

Pentru partea din față a bicicletei, Blackburn a lansat o nouă geantă formată din două părți. Prima este o piesă din aluminiu, permanent instalată pe ghidonul bicicletei. Unghiul acestei piese poate fi reglat. A doua piesă este geanta în sine care are un design nou și care se instalează în această piesă din aluminiu.

Geanta dispune de zone cu velcro care ajută la fixarea temporară a genții. Te ajută în timp ce faci fixarea permanentă cu chingi. La exterior geanta dispune de alte accesorii, cum ar fi cordeline ealstice, care ajută la fixarea altor obiecte la care ai nevoie rapid. În partea de jos Blackburn Outpost Elite pentru ghidon dispune de o valvă pentru evacuarea aerului, la fel ca plicurile de cafea. Te ajută să elimini aerul din interior și face geanta cât mai compactă cu putință.

Geanta este echipată cu instalare tip „quick release”, este compatibilă cu ghidoane flat, riser sau drop, cusăturile sunt vulcanizate, volumul este de 14 litri, iar greutatea de 795 g.

Geanta Blackburn Outpost Elite pentru tija de șa

Această geantă este compatibilă inclusiv cu tijele reglabile de șa, folosite în general la enduro. Geanta se livrează cu două suporturi diferite care se instalează pe railurile șeii. Prima se atașează de railuri în timp ce a doua oferă fixare pentru prinderile velcro atunci când instalezi geanta pe o tijă reglabilă. Această piesă face ca geanta să fie poziționată în așa fel încât să nu încurce când șaua e lăsată. Împreună, cele două piese oferă genții mai multă stabilitate și reduc semnificativ balansul.

La fel ca și în celelalte două cazuri de mai sus, geanta este fabricată dintr-un material nou, mai ușor, cu cusături vulcanizate pentru impermeabilitate. Și această geantă dispune de valvă prin care poți scoate aerul din interior. La exterior vei gasi și o cordelină elastică sub care poți pune spre exemplu, echipamentul ud. Greutatea genții este de 572 g, iar capacitatea de 10,5L.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 2 =