Acum citesti
Bontrager lansează pantofii speciali pentru gravel GR2, cu design clasic, dar tehnologie modernă

Special gândiți pentru gravel și șosea, noii GR2 sunt pantofii oferiți de Bontrager să fie folosiți atât pe asfalt cât și pe lângă asfalt. Cum segmentul gravel continuă să crească în popularitate, din ce în ce mai multe companii încep să mute acum pantofii pe care îi foloseam la cross country, spre noua piață în creștere.

Pantofii cu șiret Bontrager GR2 2020, pentru gravel

Ideea principală după care se ghidează pantofii pentru gravel în general este că aceștia trebuie să combine cu succes eficiența la pedalare pe asfalt sau chiar mtb xc, cu confortul pe care îl oferă când mergi pe jos. Aceasta a fost și dorința celor de la Bontrager când au lansat noii GR2, adaugând la design o suprafață exterioară superioară rezistentă, ca să fie cu adevărat pregătiți pentru următoarea aventură.

Pantofi siret ciclism gravel bontrager gr2

Bontrager GR2 – detalii tehnice

Noii GR2 nu par a fi „revoluționari”, dar în schimb oferă o combinație reușită între performanță și preț bun, venit din partea unei mărci respectabile. Pantofii sunt construiți din material sintetic, rezistent și perforat în partea de sus, la care s-a adăugat galoșare prin cauciuc GnarGuard la vârfuri și călcâi. Închiderea este simplă și tradițională, cu șireturi.

Pantofi siret ciclism gravel bontrager gr2

Micile detalii măresc utilitatea pantofilor, cum ar fi elasticul care ține șireturile să nu intre în lanț sau bucla din spate pe care o folosești fie când încalți pantoful, fie când îi agăți undeva pentru a se usca mai repede.

Pantofi siret ciclism gravel bontrager gr2

Pantofii sunt construiți cu măsuri mai largi, pentru a beneficia de confort indiferent de perioada anului. Branțul este de nivel Bontrager Bronz, cu un index de rigiditate 6 din 14, pe scala Bontrger, iar talpa e produsă din cauciuc aderent Tachyon în care se pot fixa două crapoane în față, pentru a oferi eficiență la nevoie și pe push-bike.

Pantofi siret ciclism gravel bontrager gr2

Preț, măsuri și disponibilitate pe piață

Noii pantofi Bontrager GR2 au o greutate anunțată de 418 g (perechea, măsura 42), iar culorile disponibile sunt negru sau galben. Măsurile disponibile sunt 36-48 sau jumătăți de măsură de la 38 la 46. Prețul anunțat este de 667 Lei.

Importator: Surmont

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + 10 =