Acum citesti
Blackburn prezintă luminile de siguranţă Central 100 şi 20

Cunoscutul producător de accesorii pentru bicicletă, Blackburn, tocmai a lansat setul de lumini de siguranţă Central care include lumina pentru faţă 100 şi cea pentru spate 20. Lumini de siguranţă înseamnă luminile de bicicleta care nu luminează propriu zis drumul aflat în localitate şi care este deja iluminat stradal ci mai degrabă sunt lumini care te fac mai vizibil faţă de traficul ce vine din faţă sau spate. Noile lumini de la Blackburn dispun de un suport transparent care permite o vizibilitate mărită din mai multe unghiuri.

Pentru faţă vorbim de Blackburn Central 100. Becul are un suport din aluminiu şi oferă următoarele opţiuni de iluminare: continuu la 100 lumeni, continuu la 50 lumeni sau stroboscop la 50 lumeni. Durata bateriei este de 3,2 ore, 7 ore şi 21 ore în funcţie de modul de operare. Central 100 dispune şi de un indicator al nivelului bateriei putând fi încărcat printr-un port micro USB.

Blackburn-CENTRAL-100-lumini fata bicicleta

Pentru spate avem Central 20 care oferă 20 lumeni. Timpii de operare sunt 25 ore continuu, 42 ore intermitent şi 76 ore stroboscop. Cele doua lumini se ataşează cam de orice parte a bicicletei printr-o cureluşă elastică din silicon sau se pot ataşa aproape de orice alt obiect mulţumită unui clips integrat.

Blackburn-CENTRAL-20-lumini spate bicicleta

Pornirea şi oprirea se fac apăsând nu pe un buton mic şi greu de nimerit ci direct pe faţa din plastic a luminilor. Acest lucru este folositor în special pentru stopul spate şi mai ales atunci când porţi mănuşi. Luminile Central 100 şi 20 sunt atestate de standardul ANSI FL-1 care verifică output-ul, timpul de operare, intensitatea razei luminoase, distanţa la care luminează şi rezistenţa la apă şi lovituri. Acest standard te asigură că informaţiile de pe cutie sunt verificate şi adevărate. Preţul este de 34,99$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − 11 =