Acum citesti
Absolute Black semnează cel mai ușor pinion singlespeed de pe piață

Britanicii pasionați cu precădere de pinioane (o simplă căutare pe site-ul nostru va scoate la iveală o arhivă respectabilă privind produsele lor) merg mai departe și își aplică cunoștințele și experiența într-ale singlespeed-ului. Din mâneca lor generoasă scot sec-denumitul produs Cogs care, în caz că aveai nevoie, mai ușurează bicicleta cu câteva grame, însă aduce un plus de funcționalitate.

cog

Pinionul rezervat singlespeed-urilor se prezintă ireproșabil din punct de vedere al compatibilității, putând fi folosit cu aproape orice lanț, de la cel de o viteză, la cel de 11 viteze, recomandările producătorului mergând înspre cele de 9, 10 și 11 viteze. Totodată, profilul dinților are rolul de a preveni lanțul să sară de pinion chiar și când acesta este uzat (întins), dar este și simetric, ceea ce îți permite să-l montezi invers pentru a distribui echivalent uzura.

Cât privește greutatea, ei bine, pinionul din aluminiu 7075 cântărește 23g pentru versiunea cu 16 dinți, 24g pentru cea cu 18, respectiv 29g pentru cea cu 20 de dinți. Momentan, doar varianta de mijloc, cu 18 dinți, este disponibilă, celelalte două urmând să-și facă intrarea în vreo trei săptămâni, însă toate au același preț: 35 de euro. Ah, și în curând va apărea și versiunea de oțel, ceva mai rezistentă.

Sursa: Absolute Black

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + 17 =