Acum citesti
40 de curse de poveste la Dumbrava cu Mărgăritar

Pe 8 august 2015 va începe o frumoasă expediție în natură la Dumbrava cu Mărgăritar, din calendarul de ciclism al Riders Club, competiție aflată la cea de-a treia ediție.

dumbrava-cu-margaritarPeste 570 de rideri au dat curs invitației până în prezent și vor goni în încercarea de a cuceri un loc pe podium, sau cel puțin vor lua startul cu intenția de a se distra în natură primitoare din Parcul Natural Comana, pe trasee ce îmbină într-un mod armonios drumurile forestiere și single-track-urile speciale. Vorbim de o desfășurare de forțe în mijlocul unei suprafețe de 25.000 de hectare, casă pentru sute de specii de păsări și zeci de specii de pești, unele dintre ele găsindu-se exclusiv în această zonă.

Echipa MPG și Răzvan Jugănaru, multiplul campion național la MTB, Ciclocros și Velodrom, au pregătit trei trasee atractive ce au ca punct de plecare localitatea giurgiuveană Mihai Bravu: Scurt, de 13 km, pe care orice rider începător poate pedala și se poate bucura de o cursă reușită; Standard, de 20 km, dedicat celor cu ceva mai mult experiență competițională; Epic, de 40 km, care va provoca cicliștii cu antrenament și vechime în MTB să arate cât de bine stau la capitolele îndemânare și forță. Pe aceste trei rute se vor desfășura nu mai puțin de 40 de curse, împărțite pe 4 niveluri și 7 categorii de vârstă.

Până pe 19 iulie, taxa de participare la Dumbrava cu Mărgăritar este de 75 de lei, așadar grăbiți-vă să vă rezervați un loc la preț redus. Pentru copii, prețul de înscriere este unic de 25 de lei. Plata locului rezervat se poate efectua până în ultima zi deschisă înscrierilor online, respectiv 5 august.

Premiile sunt generoase, fiind cuprinse între 150 și 600 de lei pentru podiumurile concursului. La acestea se adaugă o tombolă ce va avea loc la finalul evenimentului, având ca atracție principală bicicleta GIANT Revel 29er. Mai sunt puse la bătaie și 3 coșuri de fructe oferite de Abbara și alte produse și servicii furnizate de sponsorii și partenerii evenimentului.

Informații și înscrieri pe ridersclub.ro.

via Riders Club

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 1 =