Acum citesti
URSUS te premiază cu o bicicleta Pegas ediție limitată! Redescoperă valorile românești în turul virtual al României!

URSUS,  susținător al  valorilor românești, salută relansarea bicicletelor Pegas printr-o promoție online.  Pegas, poate cea mai iubita bicicletă din România,  revine într-o formă de zile mari cu un design modern și cool.

Noul Pegas reprezintă un mix între elementele care au făcut această bicicletă populară în trecut și tendințele prezentului. Rezultatul este unul pe măsura, în spatele acestui proiect aflându-se niște oameni pasionați și entuziaști  care încurajeaza mersul pe bicicletă, prin promovarea și susținerea mișcării bicicliștilor.

Pegas se adresează atât celor care au avut ocazia să folosească bicicleta în trecut, cât și celor care, deși nu au avut ocazia să pedaleze un Pegas, se regăsesc în valorile românești.

Află cum e să pedalezi un Pegas: participă la concursul desfășurat pe pagina de Facebook URSUS în perioada 3-22 iulie! Intră în turul virtual al României, rezolvă probele din fiecare oraș (București, Constanța, Brașov, Sibiu și Cluj) și intri automat în tragerea la sorți prin care poți câștiga una dintre cele 15 biciclete Pegas, ediție limitată URSUS.

Pedaleaza aici: http://on.fb.me/TurulRomaniei

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − ten =