Acum citesti
Mountain Assault se amână, au început înscrierile la Ski Alpinism Race Bâlea

12642779_1026461400730684_3473326836972519994_nVeşti noi despre două dintre cele mai aşteptate concursuri de schi-alpinism de anul acesta:

Concursul the Mountain Assault de la Sinaia care trebuia să aibă loc pe data de 13 februarie se amână din cauza condiţiilor foarte proaste ale zăpezii. De la organizatori:

„Asociatia OUTDOOR ROMANIA impreuna cu Primaria Sinaia anunta amanarea concursului the MOUNTAIN ASSAULT 2 din cauza conditiilor improprii de desfasurare. Pentru ambii parteneri primeaza atat pastrarea caracteristicilor acestei probe sportive si implicit reusita totala a evenimentului, cat si siguranta concurentilor. Competitia va avea loc in a doua jumatate a lunii martie in functie si de celelalte concursuri de profil din aceeasi perioada. Astfel, data exacta va fi anuntata dupa consultarea calendarului de ski tura / ski alpinism.”

Pe de altă parte avem şi o veste bună, au început înscrierile pentru cel mai tehnic şi mai alpin concurs de la noi, Ski Alpinism Race Bâlea. Tot de la organizatori:

„Am inceput inscrierile pentru concursul de ski alpinism si ski de tura programat in 5 martie 2016 la Balea Lac:
http://skialpinismrace.ro/inscriere-ski-de-tura/
http://skialpinismrace.ro/inscriere-ski-alpinism/

Pentru cursa de ski alpinism, care este si campionatul national de ski alpinism seniori adica peste 20ani, fiecare concurent trebuie sa intre in una din urmatoarele categorii:
– sa aiba licenta de ski alpinism sau
– sa aiba licenta de ghid montan AGMR sau
– sa aiba scoala de iarna Salvamont

Pentru ski de tura, care este si campionatul national de ski alpinism juniori adica sub 20ani, se cere experienta la ski de tura, se cere CV montan si sportiv specific. Mai multe detalii sunt in regulamentul concursului ce poate fi gasit aici: http://skialpinismrace.ro/regulament-concurs/

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 4 =