Acum citesti
Corratec Grizzly Bow 202 Team din 1995

Corratec s-a aflat dintotdeauna în vârful piramidei când discutam despre inovaţii în domeniul velo. Încă din 1995 au început să folosească frânele hidraulice pe disc, iar acest Grizzly Bow 202 Team este exemplul perfect.

corratec grizzly bow 202 team 1995 04

De-a lungul timpului au existat mai multe versiuni originalul fiind cel care dispunea de etrierul frânei spate instalat la interiorul triunghiului spate al cadrului, pe ţeava chain stay, un sistem de instalare pe care azi multe firme îl (re)lansează.

Compania a fost fondată de germanii Konrad şi Cielo Irlbacher acum mai mult de 20 de ani. Sediul lor, poziţionat strategic în Alpii Bavariei, le-a permis să testeze imediat în condiţii naturale, nu de laborator, tot ce creau în atelier.

Astăzi Corratec nu este una din mărcile de pe prima pagină a revistelor sau website-urilor dedicate însă continuă să fie una din mărcile respectate care oferă un bun raport calitate /preţ. Poate singura lor problemă este că marca nu dispune de acelaşi marketing agresiv pe care îl are concurenţa de care auzim în fiecare zi. Corratc este, de asemenea, bine reprezentată şi în România.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × three =