Idee de cadou pentru (bi)ciclişti

5

De câte ori ai fost invitat la ziua unei prietene sau prieten biciclist şi nu ai ştiut ce cadou să-i faci? Fie că respectivul sau respectiva este prea avansată şi are cam tot ce îi trebuie, fie este începător şi ce-i trebuie ar fi o bicicletă mai bună şi prea scumpă.

Iată însă o idee interesantă pentru un cadou ce-l poţi oferi şi face şi impresie bună în acelaşi timp. Vorbim despre o „simplă” sticlă de vin, dar care de data asta are o semnificaţie aparte. Este vorba de colecţia de vinuri Cycle, de la Minkov Brothers. Ok, nu trebuie să ne amăgim, vinurile nu sunt dedicate cicliştilor şi nici producătorul nu are un istoric interesant pe aceasta direcţie. Dar de ce se numesc vinurile astfel? Este mai mult filozofie, iar producătorul ne spune chiar pe site: „Rotaţie, cerc, revenire. Rotaţia din natură, cercul vieţii, revenirea în timp.” În plus şi etichetele arată bine şi atrag imediat privirea unui biciclist.

Idee de cadou pentru (bi)ciclisti - vinul Cycle

Vinurile cuprind mai multe soiuri începând de la cele albe precum Sauvignon Blanc şi Viognier, continuă cu roze-ul amestec Cabernet Sauvignon şi Syrah şi încheind cu nu mai puţin de 7 variante de vin roşu, de la Pinot Noir la „fourCYCLE” un mix între soiurile de struguri Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah şi Cabernet Franc.

Legătură cu ciclismul sau nu, calitatea vinului nu poate fi contestată, firma bulgară dispunând de 135 de ani de experienţă. Aşadar, data viitoare când eşti invitat la o petrecere nu uita şi de această opţiune care ar putea face sărbătoritul foarte fericit, la propriu şi la figurat. Şi nu uitaţi, nu consumaţi băuturi alcoolice înainte de a vă urca pe bicicletă!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRaport de cursă – Transilvania Bike Trails Race 2014
Articolul următorL’Etape du Tour, sau esența ciclismului amator
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

5 COMENTARII

  1. stiu cel putin un iubitor de biciclete care apreciaza vinurile bune (dar nu pe bicla) asa ca probabil ar fi un cadou interesant insa ar merge degustat inainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

thirteen + twenty =