Acum citesti
Idee de cadou pentru (bi)ciclişti

De câte ori ai fost invitat la ziua unei prietene sau prieten biciclist şi nu ai ştiut ce cadou să-i faci? Fie că respectivul sau respectiva este prea avansată şi are cam tot ce îi trebuie, fie este începător şi ce-i trebuie ar fi o bicicletă mai bună şi prea scumpă.

Iată însă o idee interesantă pentru un cadou ce-l poţi oferi şi face şi impresie bună în acelaşi timp. Vorbim despre o „simplă” sticlă de vin, dar care de data asta are o semnificaţie aparte. Este vorba de colecţia de vinuri Cycle, de la Minkov Brothers. Ok, nu trebuie să ne amăgim, vinurile nu sunt dedicate cicliştilor şi nici producătorul nu are un istoric interesant pe aceasta direcţie. Dar de ce se numesc vinurile astfel? Este mai mult filozofie, iar producătorul ne spune chiar pe site: „Rotaţie, cerc, revenire. Rotaţia din natură, cercul vieţii, revenirea în timp.” În plus şi etichetele arată bine şi atrag imediat privirea unui biciclist.

Idee de cadou pentru (bi)ciclisti - vinul Cycle

Vinurile cuprind mai multe soiuri începând de la cele albe precum Sauvignon Blanc şi Viognier, continuă cu roze-ul amestec Cabernet Sauvignon şi Syrah şi încheind cu nu mai puţin de 7 variante de vin roşu, de la Pinot Noir la „fourCYCLE” un mix între soiurile de struguri Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah şi Cabernet Franc.

Legătură cu ciclismul sau nu, calitatea vinului nu poate fi contestată, firma bulgară dispunând de 135 de ani de experienţă. Aşadar, data viitoare când eşti invitat la o petrecere nu uita şi de această opţiune care ar putea face sărbătoritul foarte fericit, la propriu şi la figurat. Şi nu uitaţi, nu consumaţi băuturi alcoolice înainte de a vă urca pe bicicletă!

Vezi Comentarii (5)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 3 =