Acum citesti
Squatch Screen ne oferă intimitate să ne schimbăm hainele în public

De câte ori nu a fost nevoie să vă schimbați înainte sau după o tură de bicicletă în mașină, pe marginea drumului, în public? Cei de la Squath au conceput un produs special pentru asta. Evident există multe alte metode de a face acest lucru, dar Squatch Screen e un produs conceput special în acest scop.

În loc de folosirea unui prosop de plajă sau a unei pături, Squatch Screen e o soluție ușor de transportat care se atașează la orice obiect metalic cu 4 magneți puternici. Protecția se împachetează compact în propriul sac între utilizări.

Când e nevoie, protecția se desface ușor și se prinde de ușile deschise ale mașinii pentru a oferi protecție vizuală dintr-o direcție. Pentru cei cu uși de dimensiuni mari sau care se deschid în sens invers, Squatch lucrează la o versiune XL care va fi disponibilă la începutul anului viitor.

În mod evident, protecția e eficientă doar dintr-o direcție, din cealalată imaginea fiind acoperită chiar de mașină.

Sistemul e fabricat din material ripstop de nylon dublu cu o dimensiune standard de 150×120 cm desfăcut și de 9×15 cm împachetat.

Tot procesul schimbării echipamentului în zone publice e mult mai comod cu acest sistem, Versiunea originală costă 40$ și e disponibilă doar într-o singură culoare, despre versiunea XL încă nu există prețul sau alte informații dezvăluite.

Pentru mai multe informații și comenzi vizitați pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 4 =