Acum citesti
Pegas experimentează cu motoarele electrice

Pegas a publicat pe pagina lor de Facebook o fotografie cu un MTB, pe care este montat un motor electric Relo. Aceasta este o variantă nu foarte ieftină, dar rapidă, de a transforma orice bicicletă obișnuită într-una electrică.

Așa arată sistemul Relo montat pe un MTB de la Pegas. Poate fi scos oricând, dacă ai chef să pedalezi doar cu propriile-ți puteri.

Producătorul german Relo oferă un motor electric, ce se poate atașa oricărui tip de bicicletă, indiferent dacă este un MTB sau chiar o cursieră, venind de asemenea cu numeroase opțiuni de prindere pentru bottom bracket – zona care este de fapt angrenată: 4-Square (prindere pe pătrat), GXP, Hollowtech II sau Octalink V2.

Pachetul cântărește doar 3.7 kg, o greutate rezonabilă luând în calcul faptul că acesta conține și acumulatorul. Doar cutia de viteze cântărește 1.7 kg. Acesta oferă o putere de 250W, așadar, similar cu orice alt motor electric, are un cuplu de 45 Nm (Bosch – 75 Nm, Yamaha – 80Nm) și te poate susține la pedalat până la o viteză de 25 km/h. Acesta se încarcî în 4 ore și suportă aproximativ 1.200 de cicluri de reîncărcare. Nu se spune însă nimic despre autonomie.

Vom afla mai multe detalii pe măsură ce acestea vor apărea. Prețul pentru un kit Relo este de 1.750 de euro, însă probabil ca producător, Pegas va primi un preț mult mai bun, la achiziția unei cantități semnificative.

via Pegas

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × one =