SkirtBike sărbătoreşte 10 ediţii în 2019!

0

Ne dorim un oraș verde pentru oameni. Ne dorim mai puține mașini înghesuite chiar și în cel mai mic spațiu rămas din trotuar. Tocmai pentru că ne dorim asta, am ales bicicleta ca mijloc de transport în comun. Pe două roți, schimbăm mentalități. Fii chiar tu schimbarea de care orașul are nevoie. Cea mai mare comunitate de bicicliste, SkirtBike, împlinește 10 ani și în tot acest timp, peste 25.000 de femei au pedalat în peste 20 de orașe din România.

De la organizator:

Vă invităm duminică, 9 iunie 2019, începând cu orele 16.00, la Palatul Copiilor din București, la cea mai elegantă paradă pe două roți, să întâmpinăm vara cu bucurie, să sărbătorim bicicleta și tot ce înseamnă ea pentru noi – stil de viață, energie, libertate, curaj, optimism, copilărie, fericire.  Parada va incepe la ora 17.00 și se va desfășura pe traseul: Parcul Lumea Copiilor – Bvd. Tineretului – Bvd. Dimitrie Cantemir – Bvd. Unirii – Piaţa Alba Iulia – Bvd. Burebista – Calea Dudeşti – Bvd. Octavian Goga – Splaiul Unirii – Şos. Mihai Bravu – Calea Văcăreşti – Bvd. Tineretului – Parcul Lumea Copiilor.

“Skirtbike nu este doar despre a pedala pe două roți în oraș. Este despre femei independente, încrezătoare și optimiste. Despre femei care se susțin unele pe altele, cred în ele și în acțiunile lor. Skirtbike este, în primul rând, despre prietenie și iubire.” – Mihaela, biciclistă.

“Skirtbike e pentru mine bucurie de viață. Datorită minunatelor bicicliste, am reușit să îmi înving teama de oraș și să pedalez.” Elena, biciclistă.

“Ca fotograf, SkirtBike e o sărbătoare, dar și o provocare profesională, pozez încontinuu cele mai frumoase femei din București” Gabi, fotograf

În cadrul Paradei SkirtBike vor avea loc o serie de activări dedicate biciclistelor susținute de partenerii evenimentului.

Despre SkirtBike

SkirtBike este cea mai mare comunitate a biciclistelor, o manifestare cultural-fashionistă, prin care reprezentantele sexului frumos aderă la o cauză urbană și își dau frâu liber imaginației cromatice și bunuIui gust vestimentar. Evenimentul promovează atât emanciparea femeilor, activând astfel Drepturile Femeilor într-o societate contemporană modernă, cât și un mijloc alternativ de transport, dictând un trend de viață sănătos și prietenos cu mediul. Prin însăși scopul său, SkirtBike face parte din mișcarea ciclistă internațională,  contribuind la efortul de a schimba percepția omului modern asupra vieții în urbe și a oferi un model sustenabil de transport, ușor de replicat și în alte orașe.

În 2019, evenimentul are loc în 19 orașe: Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Botosani, Brașov, București, Craiova, Constanța, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galați, Hunedoara, Iași, Miercurea-Ciuc, Oradea, Sighetul Marmatiei, Suceava, Târgu Mureș.

Parteneri: Primaria Sector 4
Sponsori: Biciclete Pegas, Nestlé Fitness, CCC Shoes & Bags România, Aqua Carpatica, MiniPrix,
Parteneri media: Radio TANĂNANA,  Revista Tango, FreeRider.ro, Hai cu Bicla, Active News, Revista Atelierul, Bucharest Style si Freerider.ro.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCel care rupe poteca, în linişte!
Articolul următorRoad Grand Tour şi Băneasa Race anunţă Greenfield Duo Challenge!
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

12 − nine =