Acum citesti
Sibiu Guşteriţa MTB 2018

Competiţia de ciclim SIBIU Guşteriţa MTB a ajuns la a III –a ediţie si continuă tradiţia sportului în care toţi participanţi se pot bucura de natură,  peisaje spectaculoase, obiective culturale şi o atmosferă plăcută.

De la organizator:

Asociaţia Tură în Natură îşi propune  să promoveze  ciclismul în general şi în special ramura de mountainbike pe un traseu de offroad de 25 km într-o zonă  deosebită din nordul Municipiului Sibiu.

La fel ca în 2017 evenimentul va avea loc la sfârşitul lunii octombrie cu scopul de a prelungii sezonul competiţional dar mai ales de apromova ciclismul pe off road unde e mult mai multă siguranţă şi se pot face mai multe ieşiri în natură cu peisaje spectaculoase.

Dacă în primele două ediţii am reuşit performanţa de a le organiza fără taxă, în aceasta ediţie pentru a ne organiza mai bine mai ales de când am descoperit platforma racehub.ro, am pus o taxă modică de doar 30 lei. În această sumă modică orice participant primeşte un BUFF, număr de concurs, medalie şi mai ales acces la Brunchul organizat de colaboratorii noştrii de la MyTransilvania.

În speranţa unei toamne însorite cu timp favorabil  vă aşteptăm duminică 21 octombrie  în cartierul Guşteriţa din Sibiu pe strada Octavian Niţă pentru a încheia un nou sezon competiţional şi cicloturistic reuşit alături de asociaţia noastră.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − three =